Adverteren in vakbladmannenmode.nl - nieuwsbrief?

prijs op aanvraag

Adverteren in vakbladmannenmode.nl - nieuwsbrief

MannenMode - het toonaangevende vakblad op het gebied van Fashion for Men.
MANNENMODE biedt visie die alle facetten van de mannenmode afdekt en heeft
hierdoor een onderscheidende meerwaarde voor onze lezers.

doelgroep van vakbladmannenmode.nl - nieuwsbrief

Zelfstandige detaillisten, managers van onder andere franchiseketens, grootwinkelbedrijven en aanbieders in de mannenmodebranche.

vakbladmannenmode.nl - nieuwsbrief richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle en winkelen

kosten van adverteren in vakbladmannenmode.nl - nieuwsbrief

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vakbladmannenmode.nl - nieuwsbrief te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in mode en lifestyle en winkelen te bereiken.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De digitale nieuwsbrief is een onderdeel van het abonnement op MannenMode en wordt
periodiek op vrijdag per e-mail toegezonden. Materiaal dat voor maandag 12.00 uur bij ons is
aangeleverd, kan nog dezelfde dag worden verwerkt. Plaatsing geschiedt na betaling van de factuur. Meerdere uitingen voor de nieuwsbrief worden in één keer gefactureerd.

voorwaarden

Afbeeldingen dienen te worden aangeleverd als JPEG-, EPS- of TIFF-bestand. * (Tarieven zijn geldig voor alle reserveringen die worden gedaan vóór eind oktober 2014) ** (Alle prijzen zijn excl. BTW)

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers