Adverteren op vakbladsts.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op vakbladsts.nl

Sanitair- & Tegel Specialist is het enige en onafhankelijke vakblad voor de badkamer-, sanitair- en tegelspeciaalzaken. De redactionele formule behandelt alle aspecten van deze gespecialiseerde vakhandel op het gebied van tegels, verwarming, lijmen, sanitair, wastafels, kranen, douches en douchecabines, bad en badmeubilair, badkameraccessoires, toiletten en toilettoebehoren. Daarnaast laat het blad in elk nummer de diverse trends en ontwikkelingen zien en besteedt het aandacht aan de visie van belangrijke spelers in deze branche. Uit meerdere onafhankelijke onderzoeken blijkt, dat Sanitair- & Tegel Specialist in zowel de sanitair- als de tegel detailhandel een absolute marktleider is. Vraag ons om dit onderzoek.

doelgroep van vakbladsts.nl

Eigenaren en verkopers van sanitair- en tegelspeciaalzaken en/ of werkzaam in de branche.

vakbladsts.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en mode en lifestyle

kosten van adverteren op vakbladsts.nl

Op vakbladsts.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vakbladsts.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers