Adverteren op vakbladvrouwenmode.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op vakbladvrouwenmode.nl

VROUWENMODE - het toonaangevende vakblad op het gebied van fashion for women.
VROUWENMODE biedt visie en informatie die alle facetten van de vrouwenmodebranche beslaat. De publicaties van een volledig collectieoverzicht, voorjaar/zomer en herfst/winter, alsook de informatie over de Flashcollecties en tussenleveringen zijn de onderscheidende meerwaarde voor onze lezers. De missie van het team van vrouwenmode is het realiseren van een vakblad waarmee de retailer nog succesvoller wordt.

doelgroep van vakbladvrouwenmode.nl

Zelfstandige detaillisten, managers van onder andere franchiseketens, grootwinkelbedrijven en aanbieders in de vrouwenmodebranche.

vakbladvrouwenmode.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle en winkelen

kosten van adverteren op vakbladvrouwenmode.nl

Op vakbladvrouwenmode.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vakbladvrouwenmode.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Materiaal dat voor maandag 12.00 uur bij ons is aangeleverd, kan nog dezelfde dag worden
verwerkt. Plaatsing geschiedt na betaling van de factuur.

voorwaarden

Afbeeldingen dienen te worden aangeleverd als JPEG-, EPS- of TIFF-bestand. * (Tarieven zijn geldig voor alle reserveringen die worden gedaan vóór eind oktober 2014) ** (Alle prijzen zijn excl. BTW)

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers