Adverteren op van12tot18.nl

Bereik docenten met vooral een lesgevende taak (midden) manager, teamleiders, coordinatoren en anders trainers, onderzoekers en anders, De bezoekers vinden dat de site goed aansluit op de praktijk en willen graag informatie over effctief lesgeven, beoeroep leraar en inovatie, leren leren van leerlingen en didactiek.

doelgroep van van12tot18.nl

docenten met vooral een lesgevende taak (midden) manager, teamleiders, coordinatoren en anders trainers, onderzoekers en anders,

van12tot18.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op van12tot18.nl

Op van12tot18.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die van12tot18.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers