Adverteren op vandaagopstap.nl (mobiel)?

prijs op aanvraag

Adverteren op vandaagopstap.nl (mobiel)

VandaagOpstap geeft op een gekozen datum die uitstapjes en activiteiten weer die daadwerkelijk dan plaatsvinden. Met een totaal van ruim 20.000 activiteiten worden er dagelijks tussen de ongeveer 5.000 tot 10.000 actuele uitstapjes en evenementen weergegeven.
Naast het zoeken op datum kan zeer gericht gezocht worden op een provincie of plaatsnaam. Alle activiteiten zijn gerangschikt in Rubrieken en sub-rubrieken.
Ieder uitstapje dat de bezoeker tegenkomt op de site is daadwerkelijk die dag toegankelijk. Dat voorkomt natuurlijk teleurstellingen, helemaal bij uitstapjes met kinderen!
Als adverteerder kan je targeten op regio, type uitje/evenement of een combinatie daarvan. Tevens is het mogelijk om eigen relevante content te integreren in de site of een bepaald onderdeel of type evenement van de site te sponseren.

kosten van adverteren op vandaagopstap.nl (mobiel)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vandaagopstap.nl (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 11 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers