Adverteren in vandaagopstap.nl (nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 1.052,63

Onze vanaf prijs € 1.000,00

Adverteren in vandaagopstap.nl (nieuwsbrief)

VandaagOpstap geeft op een gekozen datum die uitstapjes en activiteiten weer die daadwerkelijk dan plaatsvinden. Met een totaal van ruim 20.000 activiteiten worden er dagelijks tussen de ongeveer 5.000 tot 10.000 actuele uitstapjes en evenementen weergegeven.
Naast het zoeken op datum kan zeer gericht gezocht worden op een provincie of plaatsnaam. Alle activiteiten zijn gerangschikt in Rubrieken en sub-rubrieken.
Ieder uitstapje dat de bezoeker tegenkomt op de site is daadwerkelijk die dag toegankelijk. Dat voorkomt natuurlijk teleurstellingen, helemaal bij uitstapjes met kinderen!
Als adverteerder kan je targeten op regio, type uitje/evenement of een combinatie daarvan. Tevens is het mogelijk om eigen relevante content te integreren in de site of een bepaald onderdeel of type evenement van de site te sponseren.

doelgroep van vandaagopstap.nl (nieuwsbrief)

Als adverteerder kan je targeten op regio, type uitje/evenement of een combinatie daarvan. Tevens is het mogelijk om eigen relevante content te integreren in de site of een bepaald onderdeel of type evenement van de site te sponseren.

vandaagopstap.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, entertainment en reality, eten en drinken en reizen

kosten van adverteren in vandaagopstap.nl (nieuwsbrief)

In vandaagopstap.nl (nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vandaagopstap.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in kunst en amusement, entertainment en reality, eten en drinken en reizen te bereiken.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers