Adverteren op vandale.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op vandale.nl

Van Dale is een begrip in Nederland . ‘Het Woordenboek’ voor de Nederlandse Taal. Zowel voor schrijvers, neerlandici en journalisten, als voor het grote publiek. Uit de welbekende Dikke Van Dale is een complete uitgeverij voortgekomen die de standaard zet voor vele soorten woordenboeken. Meer en meer wordt ook de Van Dale en de betekenissen van een woord op internet opgezocht De bereikscijfers nemen per maand aanzienlijk toe

kosten van adverteren op vandale.nl

Op vandale.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vandale.nl te bieden heeft. Wij hebben 12 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers