Adverteren op vastgoedmarkt.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op vastgoedmarkt.nl

U wilt uw bedrijf of organisatie profileren in de (inter)nationale vastgoedsector? Maak kennis met de multimediale communicatiemix van Vastgoedmarkt en VGM Real Estate. Met onze nieuwsbladen, de dagelijkse e-mailnieuwsbrief, de website vastgoedmarkt.nl en informatie over aanbod en transacties bereikt u vastgoedprofessionals op directie- en managementniveau in binnen- en buitenland.

doelgroep van vastgoedmarkt.nl

Wordt intensief bezocht door iedereen die betrokken is bij commercieel vastgoed zoals: vastgoedprofessionals, managers, researchers, marketeers, business developers en consultants. Vastgoedmarkt.nl biedt het laatste nieuws, informatie over aanbod en transacties, whitepapers, een pagina met beurskoersen en vastgoedtools. Samen met de achtergronden in de krant een ideaal platform om uw boodschap over te brengen. Neem voor de laatste bezoekcijfers contact met ons op.

vastgoedmarkt.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op vastgoedmarkt.nl

Op vastgoedmarkt.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vastgoedmarkt.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers