Adverteren op veracamilla.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op veracamilla.nl

Veracamilla.nl is één van de grootste beautyblogs in Nederland. Op deze blog schrijft de twintiger Vera dagelijks over uiteenlopende zaken. Vera reviewt beautyproducten, neemt tutorials op, maar er is ook ruimte voor stukjes over fashion, gadgets, films en eten. In 2010 won ze al een SpinAward voor Jong Talent met haar blog en dat was nog maar het begin. Op veracamilla.nl vind je een mix aan informatie en vermaak, en dat alles met een persoonlijk sausje.

doelgroep van veracamilla.nl

Vrouw, leeftijd 15 - 25 jaar, middelbaar tot hoog opgeleid.

veracamilla.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op veracamilla.nl

Op veracamilla.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die veracamilla.nl te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers