Adverteren op Verenigingen.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Verenigingen.nl

De website www.verenigingen.nl biedt adverteerders de mogelijkheid hun producten en diensten onder de aandacht te brengen van bestuurders van verenigingen en stichtingen. Het doel van de website is de bestuursleden uit het verenigings- en stichtingsleven te voorzien in hun informatiebehoefte. De content heeft een hoog praktisch en informatief karakter. De grote hoeveelheid artikelen geeft bestuurders een leidraad voor het leiding geven aan verenigingen en stichtingen, kan helpen problemen op te lossen en activiteiten te professionaliseren.
De website heeft een open en een gesloten deel. Het openbare deel van de site is toegankelijk voor elke internetbezoeker. Leden hebben exclusief toegang tot het gesloten deel, een database met praktische artikelen en online hulpmiddelen over onder meer de volgende onderwerpen:

Oprichten
Leden
Bestuur
Promotie
Financiën & Fiscus
Vrijwilligers
Personeel

doelgroep van Verenigingen.nl

het grote aantal verenigingen en stichtingen in Nederland

kosten van adverteren op Verenigingen.nl

Op Verenigingen.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Verenigingen.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers