Adverteren in verkeerinbeeld.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in verkeerinbeeld.nl (nieuwsbrief)

Tijdschrift Verkeer in Beeld is een magazine dat 6 keer per jaar verschijnt en uitvoerig schrijft over het werkgebied dynamisch verkeersmanagement, infrastructuur, parkeren, fiets, mobiliteitsmanagement en openbaar vervoer. Elke uitgave bevat een aantal achtergrondartikelen en twee á drie uitgebreide projectbeschrijvingen van probleemdefinitie tot oplossing. Daarnaast besteden we ruim aandacht aan kleinere projecten die eveneens ter lering en vermaak kunnen dienen voor de lezers. Als derde onderdeel staan we uitvoerig stil bij alle productnoviteiten die in de praktijk van toepassing zijn. De korte berichtgeving en een aantal columnisten complementeren het blad tot een onmisbare informatiebron bij dagelijkse toepassingen.

doelgroep van verkeerinbeeld.nl (nieuwsbrief)

Verkeer in Beeld vindt breed zijn weg in de sector omdat iedereen zich door middel van een prettig leesbaar blad en een toegankelijke website wil laten informeren en inspireren. Verkeer in Beeld wordt gelezen door zowel medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, alsmede door beleidsmedewerkers van Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, ontwerpers, uitvoerders, verkeerskundigen, specialisten op het terrein van openbare verlichting, beheerders, aannemers, ingenieurs- adviesbureaus en toeleveranciers.

verkeerinbeeld.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer, overheid en rechten en technologie en informatica

kosten van adverteren in verkeerinbeeld.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die verkeerinbeeld.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 457 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 457 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in auto en vervoer, overheid en rechten en technologie en informatica te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers