Adverteren op verkeerinbeeld.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op verkeerinbeeld.nl

Tijdschrift Verkeer in Beeld is een magazine dat 6 keer per jaar verschijnt en uitvoerig schrijft over het werkgebied dynamisch verkeersmanagement, infrastructuur, parkeren, fiets, mobiliteitsmanagement en openbaar vervoer. Elke uitgave bevat een aantal achtergrondartikelen en twee á drie uitgebreide projectbeschrijvingen van probleemdefinitie tot oplossing. Daarnaast besteden we ruim aandacht aan kleinere projecten die eveneens ter lering en vermaak kunnen dienen voor de lezers. Als derde onderdeel staan we uitvoerig stil bij alle productnoviteiten die in de praktijk van toepassing zijn. De korte berichtgeving en een aantal columnisten complementeren het blad tot een onmisbare informatiebron bij dagelijkse toepassingen.

doelgroep van verkeerinbeeld.nl

Verkeer in Beeld vindt breed zijn weg in de sector omdat iedereen zich door middel van een prettig leesbaar blad en een toegankelijke website wil laten informeren en inspireren. Verkeer in Beeld wordt gelezen door zowel medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, alsmede door beleidsmedewerkers van Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, ontwerpers, uitvoerders, verkeerskundigen, specialisten op het terrein van openbare verlichting, beheerders, aannemers, ingenieurs- adviesbureaus en toeleveranciers.

verkeerinbeeld.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer, overheid en rechten en technologie en informatica

kosten van adverteren op verkeerinbeeld.nl

Op verkeerinbeeld.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die verkeerinbeeld.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Advertenties dienen aangeleverd te worden als certi?ed-pdf. • Een Rectangle banner (336 x 280 pixels) of een In Beeld banner (336 x 90 pixels) dient als gif-bestand van maximaal 30 kb
aangeleverd te worden.• Levert u voor een advertorial voor de website of e-mailnieuwsbrief een tekst aan van maximaal 400 woorden plus separaat een of meerdere foto’s van minimaal 1 Mb.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers