Adverteren op Verkeerplaza.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op Verkeerplaza.nl

Snel inzicht in de files, vertragingen en flitsers! Met Verkeerplaza ziet je direct alle verkeersmeldingen op de kaart of in overzichtelijke lijsten, zonder poespas.
Verkeerplaza.nl is onderdeel van het Infoplaza netwerk. Hiertoe behoren ook de succesvolle sites Weerplaza.nl, OVplaza.nl, Weersvoorspelling.nl en Weersverwachting.nl. Tesamen bieden deze sites een grote schat aan weersinformatie, gericht op zowel bedrijven (zoals bijvoorbeeld weersinformatie specifiek voor de agrarische branche) als consumenten. Ook informatie over reistijden in het openbaar vervoer en op de weg zijn binnen dit netwerk altijd up-to-date.
De sites bieden adverteerders de unieke mogelijkheid om in te springen op zowel weers- als verkeersinformatie. Zo hebben we verschillende campagnes gevoerd voor adverteerders die het belangrijk vinden alleen getoond te worden als het mooi weer is, regent, sneeuwt, het BBQ weer wordt etcetera. Ook integraties binnen de kaart of lijstweergave behoort tot de mogelijkheden.
Omdat de sites ook door veel reizigers worden gebruikt zijn verschillende apps beschikbaar, voor zowel iOS, Android als Windows.

kosten van adverteren op Verkeerplaza.nl

Op Verkeerplaza.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Verkeerplaza.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers