Adverteren in verkeerskunde.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in verkeerskunde.nl (nieuwsbrief)

Verkeer en vervoer zijn continu in ontwikkeling. Met onze digitale Nieuwsbrief Verkeerskunde blijven zo’n 2.800 verkeersprofessionals op de hoogte van al die ontwikkelingen. Elke week ontvangen zij de gratis e-mailnieuwsbrief vol actueel nieuws, mededelingen en komende congressen en evenementen. Uiteraard wordt de nieuwsbrief alleen verstuurd naar mensen die zich zelf hebben aangemeld. Adverteren met een banner of advertorial is daardoor heel gericht: de advertentie wordt alleen gezien door lezers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in vervoer en verkeer.

kosten van adverteren in verkeerskunde.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die verkeerskunde.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Materiaal graag uiterlijk 10 werkdagen voordat de nieuwsbrief verstuurd wordt aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers