Adverteren op verkeerskunde.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op verkeerskunde.nl

Ideaal verlengstuk van het papieren vakblad Verkeerskunde is Verkeerskunde.nl, de bijbehorende titelsite. Op Verkeerskunde.nl kunnen professionals op het gebied van verkeer en vervoer 24/7 terecht voor nieuws, dossiers en informatie over relevante congressen en evenementen. Zo’n 9.500 unieke bezoekers (goed voor 36.100 pageviews) per maand raken op deze manier op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op het gebied van verkeer en vervoer. Bereik en inspireer duizenden verkeerskundigen en vervoersprofessionals met een advertentie op de titelsite van Verkeerskunde.

doelgroep van verkeerskunde.nl

Verkeers- en vervoerprofessionals bij het rijk, provincie en gemeenten, verkeersindustrie, verkeersadvieswereld, wetenschap, stedenbouwkundigen, milieudeskundigen, politie en aannemers in de wegenbouw.

verkeerskunde.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer en wetenschap en geschiedenis

kosten van adverteren op verkeerskunde.nl

Op verkeerskunde.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die verkeerskunde.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers