Adverteren in Verkopersonline.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Verkopersonline.nl (nieuwsbrief)

Verkopersonline.nl is een onafhankelijke website met actuele content voor de verkoop professional. Hier treft u vakinformatie door middel van artikelen, tips, columns over het vak verkopen in de ruimste zin van het woord; nieuws uit de verkoop branche en onderwerpen die verkoop professionals beroepsmatig zouden kunnen interesseren, zoals telemarketing, direct marketing, relatiegeschenken en CRM.
Hiernaast wordt een wegwijzer aangeboden door middel van een linkverzameling met bedrijven actief op het gebied van verkoop alsmede een naslagwerk en archief.
Uitgangspunt van deze site is de beroepsmatige interesse van de verkoper en de salesmanager en die interesse beperkt zich niet tot ‘het vak verkopen’. Daarom omvat verkopersonline ook informatie over motivatie, auto’s en kleding en dergelijke.

doelgroep van Verkopersonline.nl (nieuwsbrief)

Bezoekers zijn sales professionals en ondernemers, mensen die werkzaam of geïnteresseerd zijn in sales.

kosten van adverteren in Verkopersonline.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Verkopersonline.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 2 keer per week op dinsdag en vrijdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers