Adverteren op Verkopersonline.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Verkopersonline.nl

Verkopersonline.nl is een onafhankelijke website met actuele content voor de verkoop professional. Hier treft u vakinformatie door middel van artikelen, tips, columns over het vak verkopen in de ruimste zin van het woord; nieuws uit de verkoop branche en onderwerpen die verkoop professionals beroepsmatig zouden kunnen interesseren, zoals telemarketing, direct marketing, relatiegeschenken en CRM.
Hiernaast wordt een wegwijzer aangeboden door middel van een linkverzameling met bedrijven actief op het gebied van verkoop alsmede een naslagwerk en archief.
Uitgangspunt van deze site is de beroepsmatige interesse van de verkoper en de salesmanager en die interesse beperkt zich niet tot ‘het vak verkopen’. Daarom omvat verkopersonline ook informatie over motivatie, auto’s en kleding en dergelijke.

doelgroep van Verkopersonline.nl

Bezoekers zijn sales professionals en ondernemers, mensen die werkzaam of geïnteresseerd zijn in sales.

Verkopersonline.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op Verkopersonline.nl

Op Verkopersonline.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Verkopersonline.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers