Adverteren op Veronica?

prijs op aanvraag

Adverteren op Veronica

Veronica is het mediamerk voor mensen die zich jong voelen. Jongeren, maar ook iedereen die jong van geest is. De zender is extravert en geeft het gevoel dat je het leven met beide handen moet aanpakken. De zender programmeert binnen de pijlers: films en series (crime/comedy/actie) en heeft regelmatig succesvolle themamaanden. De zender wil tussen 18.00 uur en 06.00 uur zo veel mogelijk fun brengen, tegen verveling vechten en eigentijds blijven.

doelgroep van Veronica

De kijkers vormen een groep die hard leeft, hard werkt en hard geniet, het zijn ambitieuze pleziermakers. De doelgroep van Veronica durft nieuwe dingen te doen. Er past een hele optimistische levenshouding bij. Het kan en het gaat gebeuren! Grenzen opzoeken en af en toe stout zijn met een flinke dosis humor. Maar niet afzeikend, negatief en plat. Er kijken misschien iets meer mannen naar Veronica, maar de zender is van iedereen die zin heeft in nieuwe dingen. Zin in het leven! Ook buiten de televisie weet Veronica de doelgroep te bereiken, bijvoorbeeld door aanwezig te zijn op festivals en bij film premières.

kosten van adverteren op Veronica

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de beste plek voor jouw televisiecommercial. Als ondernemer regel je dat namelijk het liefste zelf!

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Veronica te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 109 TV zenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 70 landelijke en 38 regionale advertentiemogelijkheden op TV beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

Opmerkingen van de uitgever

Adverteren is mogelijk middels een reclamespot, branded partnerships, Identspots, billboards of themapakketten.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers