Adverteren op verpakking-totaal.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op verpakking-totaal.nl

Verpakking Totaal is het vakblad voor managers en eindbeslissers die binnen het logistieke proces verantwoordelijk zijn voor het verpakken van goederen in de breedste zin van het woord. In Verpakking Totaal staan producten en diensten centraal. De titel richt zich hoofdzakelijk op de industriële en transportverpakkingen. Het vakblad onderscheidt zich door zijn praktische en frisse focus op alle producten en diensten waar de logistiek manager binnen het verpakkingsproces mee te maken heeft, zoals eerste aanschaf, uitbreiding, vervanging, gebruik en onderhoud. Nieuwe en bestaande producten worden in het licht gezet, praktisch beoordeeld en bekeken. Verpakking Totaal inspireert en informeert de manager, zodat deze tot de juiste keuzes kan komen bij de aanschaf en het gebruik van investeringsgoederen.

doelgroep van verpakking-totaal.nl

Managers en eindbeslissers.

verpakking-totaal.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op verpakking-totaal.nl

Op verpakking-totaal.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die verpakking-totaal.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers