Adverteren op versheid.com?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op versheid.com

Versheid.com is een online magazine voor iedereen die zich interesseert in Muziek, Design, Fashion, Tech, en Lifestyle. Versheid is ontstaan in mid 2009 met de gedachte om 'hippe' nieuwsitems samen te brengen in één medium en dat te leveren aan een voornamelijk jonge doelgroep. Op 1 januari 2010 ging het van start, een website met artikelen binnen de categorieën muziek, design, fashion, tech en lifestyle — de brede onderwerpen die interessant zijn voor de doelgroep.

doelgroep van versheid.com

Man, leeftijd 18-36 jaar, HBO+.

kosten van adverteren op versheid.com

Op versheid.com kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die versheid.com te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers