Adverteren op vertreknl.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op vertreknl.nl

VertrekNL is het enige multimediale emigratieplatform van Nederland. Voor iedereen die zich wil orienteren, informeren en inspireren met informatie over wonen, werken, stage, studie, emigreren, remigreren of het starten van een eigen bedrijf in het buitenland.

doelgroep van vertreknl.nl

Voor iedereen die zich wil oriënteren, informeren en inspireren met informatie over wonen, werken, stage, studie, emigreren, remigreren of het starten van een eigen bedrijf in het buitenland.

vertreknl.nl richt zich op mensen die interesse hebben in reizen

kosten van adverteren op vertreknl.nl

Op vertreknl.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vertreknl.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Tariefkaart is ook de aanleverspecificatie.
Bij plaatsing van 'Full Banner' op website EN nieuwsbrief 50% korting.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers