Adverteren in Vertrekpakket Schiphol

Trek de aandacht van de reizigers als ze tot rust komen op de bewegende loopbanden. De digitale schermen zijn verdeeld over de meeste pieren van de luchthaven en aan de pijlers in het midden van de rolpaden. De schermen zijn back-to-back geïnstalleerd om aankomende passagiers te bereiken.

doelgroep van Vertrekpakket Schiphol

Vertrekkende reizigers. Dit kunnen reizigers zijn welke vertrekken vanaf schiphol of op doorreis zijn naar een andere bestemming.

kosten van adverteren in Vertrekpakket Schiphol

Via Vertrekpakket Schiphol kun je al adverteren vanaf € 10.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Vertrekpakket Schiphol

  • Schiphol

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 278 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Doelgroepdata

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Het pakket bestaat uit 55 (portrait) schermen met een grootte van 46 en 1080 x 1920 pixels en de minimale campagneduur is 1 maand en startdata is de 1e van de maand. De lengte van de commercial is 7 seconden en er worden maximaal 4 adverteerders getoond.

voorwaarden

Type visual is still en de grote van het bestand mag maximaal 4 MB zijn.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers