Adverteren op Villamedia.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Villamedia.nl

Nieuws- en vacaturesite Villamedia is voor journalisten en mediaprofessionals een onmisbare bron van nieuws over (inter)nationale journalistiek. Villamedia biedt bovendien het belangrijkste en meest complete overzicht van vacatures in media, journalistiek en communicatie- en voorlichting.

doelgroep van Villamedia.nl

Professionals in journalistiek en media. Primaire doelgroep zijn journalisten, programmamakers bij radio en televisie, (pers)fotografen en redacteuren. Daarnaast is de site populair bij professionals op het gebied van communicatie en voorlichting. De site dient verder als bron voor persvoorlichters, PR functionarissen, docenten en studenten journalistiek en beleidsmakers.

kosten van adverteren op Villamedia.nl

Op Villamedia.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Villamedia.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers