Adverteren via Virtual Cam Carpets Eredivisie Pakket?

prijs op aanvraag

Adverteren via Virtual Cam Carpets Eredivisie Pakket

Voor de Virtaul Cam Carpets bestaat uit een pakket van wedstrijden, waarvan 1 Topmatch, verspreid over diverse Eredivisieclubs.

Een Virtual Cam Carpet valt enorm op, omdat we deze vanuit de hoofdcamera op de beste positie van het veld projecteren: naast het doel. Deze uiting heeft een hoge attentiewaarde en biedt door middel van een rotatie de mogelijkheid om uw URL, Pay off of juist product te laten zien!

doelgroep van Virtual Cam Carpets Eredivisie Pakket

Sport- en voetballiefhebbers. De interesse in sport op televisie is onverminderd groot. Met name naar voetbal wordt massaal gekeken, de uitzendingen van Studio Sport Eredivisie behoren wekelijks tot de best bekeken TV programma’s.

Nederland telt maar liefst 9 miljoen mensen die in voetbal geïnteresseerd zijn.

kosten van adverteren via Virtual Cam Carpets Eredivisie Pakket

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 675 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Sports Exposure presenteert de adverteerder een TV exposure wegstrijdschema en tracht rekening te houden met aangegeven clubvoorkeuren, dit is echter geen garantie. Alle uitingen zijn inclusief opmaak/productiekosten. Aanbod geldt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop en branche-exclusiviteiten clubs.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers