Adverteren op viva.nl (mobiel)

Met deze app kun je makkelijk en snel meepraten. De populairste thema's op het Viva forum zijn kinderen, mode & beauty, relaties, gezondheid, thuis en seks.

doelgroep van viva.nl (mobiel)

De Viva-lezeres is een goed opgeleide vrouw van 25 - 45 jaar. De Viva vrouw is nieuwsgierig en heeft een brede interesse, varierend van mode en lekker eten tot reizen en de inrichting van haar eigen huis. Ook serieuze zaken als relaties, gezondheid, psychologie/ balans en maatschappelijke themas hebben haar belangstelling. Ze kiest voor Viva omdat ze daarin dezelfde mix van zinvolle informatie en ontspanning vindt die ook haar eigen leven kenmerkt. En omdat ze een ontspannend moment wilt in haar drukke leven, waarbij het helemaal om haar draait.

viva.nl (mobiel) richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle, maatschappij, familie en ouderschap en eten en drinken

kosten van adverteren op viva.nl (mobiel)

Op viva.nl (mobiel) kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die viva.nl (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Alleen voor Iphone en mobiele site

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers