Adverteren op viva.nl

Viva.nl is de grootste vrouwensite in Nederland en bereikt maandelijks enorm veel vrouwen. Op de site wordt dagelijks door een geselecteerde groep bloggers geschreven over alles wat vrouwen bezighoudt: persoonlijke verhalen, opvallende nieuwsberichten, kinderen, boeken en recepten, maar je vind er ook videos, foto-acties en aanbiedingen. Heel veel vrouwen hebben zich op Viva.nl geregistreerd om mee te kunnen praten op het Viva Forum of te reageren op blogs. Op het forum wordt vrijwel ieder denkbaar onderwerp besproken, van ananassnijders tot zilvervisjes en van dilemmas tot woordslangen.
Belangrijke themas zijn o.a.: gezondheid, kinderen, mode & beauty, lijf & lijn, seks, relaties en geld.

doelgroep van viva.nl

De Viva-lezeres is een goed opgeleide vrouw van 25 - 45 jaar. De Viva vrouw is nieuwsgierig en heeft een brede interesse, varierend van mode en lekker eten tot reizen en de inrichting van haar eigen huis. Ook serieuze zaken als relaties, gezondheid, psychologie/ balans en maatschappelijke themas hebben haar belangstelling. Ze kiest voor Viva omdat ze daarin dezelfde mix van zinvolle informatie en ontspanning vindt die ook haar eigen leven kenmerkt. En omdat ze een ontspannend moment wilt in haar drukke leven, waarbij het helemaal om haar draait.

viva.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, mode en lifestyle, maatschappij, familie en ouderschap en entertainment en reality

kosten van adverteren op viva.nl

Op viva.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die viva.nl te bieden heeft. Wij hebben 14 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers