Adverteren op vivonline.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op vivonline.nl

Vivonline is ontstaan vanuit de passie van Vivian Reijs. Samen met Jitte Milder is er een online health platform opgezet waarbij we de Nederlandse vrouw gezond willen maken op een laagdrempelige manier. De redactie bestaat uit verschillende vrouwen die affiniteit hebben en veel kennis over gezonde voeding hebben. Daarnaast heeft Vivonline ook een eigen webshop waar eigen producten worden verkocht maar ook producten van partners. De eigen chocolade gezoet met stevia is zeker een USP en daarnaast is het evenement concept: Viv & Friends en ons eigen keurmerk ook iets waar we ons mee distantiëren van de vele foodblogs.

doelgroep van vivonline.nl

Geïnteresseerde in een gezond leven.

vivonline.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op vivonline.nl

Op vivonline.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vivonline.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers