Adverteren in Vleesmagazine.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Vleesmagazine.nl (Nieuwsbrief)

Vleesmagazine is de multimediale nieuwsbron voor de totale vleessector, met een dagelijkse update van de website, een wekelijkse online nieuwsbrief en actief op Facebook en Twitter. Het richt zich op de totale vleessector van slachter tot slager. Het vakblad richt zich op de ondernemers in de slagers- en vleessector. Naast branchenieuws en bedrijfsreportage komen ook voor het voetlicht de onderneming, vakman, vakvrouw, de winkel- en werkplaatsinrichting, receptuur, machines en apparatuur, personeelsbeleid, automatisering, processing, technologie, bedrijf-economische vraagstukken, marktontwikkelingen, (internationale) trends, opleiding en vaktechniek aan bod.

doelgroep van Vleesmagazine.nl (Nieuwsbrief)

Vleesmagazine.nl is hét nieuwsplatform voor de vleessector. Het plaform biedt iedereen uit de sector, van slachter tot slager, het laatste nieuws en vakinformatie.

kosten van adverteren in Vleesmagazine.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Vleesmagazine.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 4 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers