Adverteren op Vleesmagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Vleesmagazine.nl

Vleesmagazine is de multimediale nieuwsbron voor de totale vleessector, met een dagelijkse update van de website, een wekelijkse online nieuwsbrief en actief op Facebook en Twitter. Het richt zich op de totale vleessector van slachter tot slager. Het vakblad richt zich op de ondernemers in de slagers- en vleessector. Naast branchenieuws en bedrijfsreportage komen ook voor het voetlicht de onderneming, vakman, vakvrouw, de winkel- en werkplaatsinrichting, receptuur, machines en apparatuur, personeelsbeleid, automatisering, processing, technologie, bedrijf-economische vraagstukken, marktontwikkelingen, (internationale) trends, opleiding en vaktechniek aan bod.

doelgroep van Vleesmagazine.nl

Vleesmagazine.nl is hét nieuwsplatform voor de vleessector. Het plaform biedt iedereen uit de sector, van slachter tot slager, het laatste nieuws en vakinformatie.

kosten van adverteren op Vleesmagazine.nl

Op Vleesmagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Vleesmagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Overige vakformaten zijn op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers