Adverteren in vm-online.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in vm-online.nl (nieuwsbrief)

VM-online.nl richt zich op managers van branche- en beroepsorganisaties en landelijke verenigingen. Oftewel: secretarissen, directeuren, beleidsmedewerkers, marketing- en communicatiemanagers en voorzitters van verenigingen. Met elke dag nieuwsberichten, vacatures, wijzigingen in functies en de agenda altijd up-to-date. Voor abonnees is er bovendien een besloten deel, waar alle artikelen uit VM als pdf te downloaden zijn, maar ook dossiers op onderwerp, waaraan nog veel meer informatie is toegevoegd. Tevens is VM vanuit het besloten deel op uw iPad te lezen. Kortom, met vm-online bereikt u direct en zonder waste de associatiemarkt.

doelgroep van vm-online.nl (nieuwsbrief)

VM-online.nl richt zich op managers van branche- en beroepsorganisaties en landelijke verenigingen. Oftewel: secretarissen, directeuren, beleidsmedewerkers, marketing- en communicatiemanagers en voorzitters van verenigingen.

kosten van adverteren in vm-online.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vm-online.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Maximaal per nieuwsbrief: 4 half banners en 3 full banners.
Flashfiles kunnen niet worden opgenomen in de nieuwsbrief.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers