Adverteren op vm-online.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op vm-online.nl

VM-online.nl richt zich op managers van branche- en beroepsorganisaties en landelijke verenigingen. Oftewel: secretarissen, directeuren, beleidsmedewerkers, marketing- en communicatiemanagers en voorzitters van verenigingen. Met elke dag nieuwsberichten, vacatures, wijzigingen in functies en de agenda altijd up-to-date. Voor abonnees is er bovendien een besloten deel, waar alle artikelen uit VM als pdf te downloaden zijn, maar ook dossiers op onderwerp, waaraan nog veel meer informatie is toegevoegd. Tevens is VM vanuit het besloten deel op uw iPad te lezen. Kortom, met vm-online bereikt u direct en zonder waste de associatiemarkt.

doelgroep van vm-online.nl

VM-online.nl richt zich op managers van branche- en beroepsorganisaties en landelijke verenigingen. Oftewel: secretarissen, directeuren, beleidsmedewerkers, marketing- en communicatiemanagers en voorzitters van verenigingen.

kosten van adverteren op vm-online.nl

Op vm-online.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vm-online.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Banners worden in een carrousel geplaatst, waardoor ze steeds rouleren.
Er worden maximaal 5 banners in een carrousel geplaatst.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers