Adverteren in vmt.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in vmt.nl (nieuwsbrief)

De digitale VMT nieuwsbrief is gekoppeld aan de website van VMT en informeert de lezer twee keer in de week over het laatste nieuws in de voedingsmiddelenbranche. Een banner of advertorial in de nieuwsbrief biedt u extra exposure bij uw doelgroep.

doelgroep van vmt.nl (nieuwsbrief)

VMT is al ruim 125 jaar een betrouwbare bron voor directie en management op het gebied van quality assurance, productie, marketing en sales, inkoop, R&D en productontwikkeling. Hiervan heeft 70%
een (mede)beslissende of adviserende stem in het aankoopproces. Via VMT bereikt u professionals die zich o.a. bezighouden met de volgende taakgebieden: Kwalitiet en voedsel-veiligheid, productontwikkeling, productie en processen, wetgeving, verpakken, marketing, opleiding en onderwijs.

kosten van adverteren in vmt.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vmt.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 5 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

sponsored mailing en partner mailing op aanvraag.

voorwaarden

Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers