Adverteren op vmt.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op vmt.nl

De website www.vmt.nl bevat het laatste nieuws, achtergrondinformatie en een uitgebreid nieuws- en
artikelenarchief.

doelgroep van vmt.nl

VMT is al ruim 125 jaar een betrouwbare bron voor directie en management op het gebied van quality assurance, productie, marketing en sales, inkoop, R&D en productontwikkeling. Hiervan heeft 70%
een (mede)beslissende of adviserende stem in het aankoopproces. Via VMT bereikt u professionals die zich o.a. bezighouden met de volgende taakgebieden: Kwalitiet en voedsel-veiligheid, productontwikkeling, productie en processen, wetgeving, verpakken, marketing, opleiding en onderwijs.

kosten van adverteren op vmt.nl

Op vmt.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vmt.nl te bieden heeft. Wij hebben 11 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers