Adverteren op voaonline.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op voaonline.nl

De VOA zet zich in voor een vruchtbaar regionaal ondernemingsklimaat, voor een betere infrastructuur, verantwoord maatschappelijk ondernemen, goed beroepsonderwijs, gemeenschappelijke ondernemersbelangen, goed en gezellig netwerken, enz. De VOA onderhoudt daartoe contacten met onder meer gemeentebesturen, de kamer van koophandel, regionale afdelingen van werkgevers- en werknemersorganisaties, verenigingen en stichtingen, collega-ondernemersverenigingen en scholen/opleidingsinstituten.

kosten van adverteren op voaonline.nl

Op voaonline.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die voaonline.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers