Adverteren op voedingnu.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op voedingnu.nl

VoedingNu.nl biedt enerzijds actueel nieuws, anderzijds is er ook ruimte voor verdieping in vorm van een uitgebreid nieuws- en artikelenarchief.

doelgroep van voedingnu.nl

Voeding Nu is een betrouwbare bron voor de in voeding geïnteresseerden die door hun werk en/of vakgebied met voeding, voedsel en gezondheid te maken hebben. Diëtisten, voedingsdeskundigen in (zorg)instellingen en voedselproducerende en -verwerkende bedrijven, gewichtsconsulenten, leefstijlcoaches, voedingsvoorlichters en ook huisartsen en specialisten, lezen Voeding Nu. Voeding is de bindende factor.

voedingnu.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, onderwijs en overheid en rechten

kosten van adverteren op voedingnu.nl

Op voedingnu.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die voedingnu.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

rich media bannering is op aanvraag.

voorwaarden

Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers