Adverteren op voedzaamensnel.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op voedzaamensnel.nl

Voedzaam en Snel: “Snelle recepten van voedzame gerechten”. Voedzaam en Snel richt zich op de drukke maar bewuste mens die naast haar volle bestaan graag gezond en lekker wil eten en hier niet te veel tijd aan wil of kan besteden. De recepten zijn snel te bereiden en bieden een zo groot mogelijke variatie aan verschillende voedingsstoffen. Voedzaam en Snel wil laten zien dat je met 'normale' producten uit de supermarkt gezonde en verantwoorde maaltijden kan bereiden. Naast het bedenken en delen van lekkere en gezonde recepten wordt op een heldere manier uitgelegd waarom er voor bepaalde producten of een bereidingswijze gekozen wordt.

doelgroep van voedzaamensnel.nl

Vrouw, leeftijd 18 - 64 jaar.

voedzaamensnel.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op voedzaamensnel.nl

Op voedzaamensnel.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die voedzaamensnel.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers