Adverteren op voetbalinternational.nl (tablet)?

vanaf € 250,00

Adverteren op voetbalinternational.nl (tablet)

Het laatste voetbalnieuws uit binnen- en buitenland op je tablet ? Dat kan met de VI Tablet apps van Voetbal International ! Of het nu gaat om transferoverzichten, het allerlaatste voetbalnieuws, lijvige dossiers of een uitgebreid matchcenter, je vindt het allemaal snel en overzichtelijk. In totaal is er informatie over 60 competities, 100 teams en meer dan 2.500 spelers direct beschikbaar.
Verder bevatten de VI Tablet apps een rijk aanbod aan social media toepassingen, multimedia-items en is er de mogelijkheid om mee te praten over relevante onderwerpen in de voetbalwereld.

doelgroep van voetbalinternational.nl (tablet)

voetballiefhebbers

voetbalinternational.nl (tablet) richt zich op mensen die interesse hebben in sport en fitness

kosten van adverteren op voetbalinternational.nl (tablet)

Op voetbalinternational.nl (tablet) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die voetbalinternational.nl (tablet) te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers