Adverteren op Voetbalinternational.nl (VI.nl)?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op Voetbalinternational.nl (VI.nl)

De internetsite van Voetbal International is de meest complete en best bezochte voetbalsite van Nederland met actueel voetbalnieuws, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Naast uitgebreide achtergrondinformatie, nieuwsberichten en statistieken, kunnen bezoekers er ook uitgebreid winkelen.

doelgroep van Voetbalinternational.nl (VI.nl)

Leeftijdscategorie 20-49 jaar en hoog opgeleid.

Voetbalinternational.nl (VI.nl) richt zich op mensen die interesse hebben in sport en fitness

kosten van adverteren op Voetbalinternational.nl (VI.nl)

Op Voetbalinternational.nl (VI.nl) kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Voetbalinternational.nl (VI.nl) te bieden heeft. Wij hebben 29 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers