Adverteren op voetbalinternational.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op voetbalinternational.nl

VI.nl is de meest complete en best bezochte voetbalsite van Nederland. 24 uur per dag, 7 dagen per week biedt VI.nl het laatste voetbalnieuws het eerst. Alle uitslagen en standen van de Nederlandse Eredivisie en de belangrijkste buitenlandse competities zijn beschikbaar. Naast uitgebreide informatie bevat VI.nl ook een stukje entertainment in de vorm van quizzen en games. Hierdoor is VI.nl een ideaal platform om uw doelgroep te bereiken, te overtuigen en te bewegen.

doelgroep van voetbalinternational.nl

voetballiefhebbers

voetbalinternational.nl richt zich op mensen die interesse hebben in sport en fitness

kosten van adverteren op voetbalinternational.nl

Op voetbalinternational.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die voetbalinternational.nl te bieden heeft. Wij hebben 13 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

sponsoring VI competitie manager (1 seizoen) op aanvraag
sponsoring champions manager (1 seizoen) op aanvraag
sponsoring nationale voetbal quiz (6 weken) op aanvraag

- Voor het aanleveren van advertenties groter dan 5 MB kunt u gebruik maken van FTP. Meer informatie over het aanleveren van bestanden via FTP vindt u in het serviceboek.

voorwaarden

in geval van annulering door de opdrachtgever van enige opdracht of reservering na het verstrijken van de annuleringstermijn, is voetbal international gerechtigd om aan opdrachtgever de plaatsing kosten in rekening te brengen. Voor speciale mogelijkheden geldt dezelfde annuleringstermijn als voor full colour advertenties

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers