Adverteren op Volkskrant.nl

De site is, net als de krant, gezaghebbend en kritisch, en zeer toegankelijk. Een ideale plek om hoogopgeleide, welstandige lezers te bereiken met uw advertentie, meerdere keren per dag. Het bestaat uit recensies en mooie fotoreportages. En kritische columns die duiding geven aan het nieuws.

doelgroep van Volkskrant.nl

De bezoekers van volkskrant.nl staan midden in het leven en willen goed geïnformeerd zijn. Deze koopkrachtige consumenten zijn hoogopgeleid en hebben oog voor kwaliteit. Zij zitten boven op het nieuws en houden ontwikkelingen in de gaten op het gebied van politiek, economie en nieuwe media.

kosten van adverteren op Volkskrant.nl

Op Volkskrant.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Volkskrant.nl te bieden heeft. Wij hebben 19 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

NOA onderzoeksdata

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Specials dossier, advertorial, intergration tarieven op aanvraag.

voorwaarden

Aanleveren:
Standaard materiaal 3 werkdagen
Homepage Takeover & Branded content 5 werkdagen

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers