Adverteren op volumeproject.org (archis.org)?

vanaf € 250,00

Adverteren op volumeproject.org (archis.org)

Volume is een onafhankelijk kwartaalblad die de agenda bepaalt voor design. Die verder gaat dan de definitie van 'maken van gebouwen' het kijkt naar de wereldwijde visie op het ontwerpen van omgevingen, pleit voor bredere opvattingen over sociale structuren, en terugvorderen van de culturele en politieke betekenis van architectuur. Gemaakt als een globale platform om architectuur te uiten, het vertegenwoordigt de uitbreiding van architecturale gebieden en het nieuwe mandaat voor het ontwerp.

doelgroep van volumeproject.org (archis.org)

Institutioneel (universiteiten, hoger onderwijs, bibliotheken, musea), Architecten, ontwerpers en kunstenaars , Architectuur kantoren en bouwnijverheid , Studenten.

volumeproject.org (archis.org) richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle en technologie en informatica

kosten van adverteren op volumeproject.org (archis.org)

Op volumeproject.org (archis.org) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die volumeproject.org (archis.org) te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers