Adverteren radio volwassenen pakket - RadioBookers

Alles-in-1 voor

Volwassenen pakket 25 spots

Radiopakket Volwassenen

Het Volwassenen Pakket is hét radiopakket voor adverteerders die zich richten op de volwassen doelgroep (20 tot 49 jaar) in Nederland. Het pakket bevat toonaangevende zenders zoals Radio 10, BNR Nieuwsradio, Sublime FM, Slam! FM, Radio Veronica, Radio 538, Qmusic en NPO 3FM. Met het Volwassenen pakket zorg jij ervoor dat je een grote groep van de volwassenen in Nederland kunt bereiken met jouw boodschap in een korte periode!

De verdeling van de zendtijd is een standaard percentage. Ongeveer 30% van de zendtijd zal gaan naar de bekende zender Radio 538, 20 % naar Qmusic, 17,5% naar NPO 3FM, 10 % naar Radio 10, 10 % naar Radio Veronica, 5% naar BNR Nieuwsradio, 5% naar SLAM! FM en 2,5% naar Sublime FM.

Kosten adverteren Volwassenen pakket

De kosten van de radio reclame bestaan uit de zendtijd en de productie van de radio commercials. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze tekstschrijvers die creatieve scripts kunnen creëren en aanpassen (inclusief correctierondes). Tevens beschikken wij over 20 voice-overs die jouw radiospot kunnen inspreken en opnemen.

Het Volwassenen pakket is verkrijgbaar in verschillende aantallen spots. Zo krijg je al voor € 11.023,11 25 spots van ieder 20 seconden. Voor € 17.867,29 kun je effectief zorgen voor naamsbekendheid met 50 spots met een totale zendtijd van 1000 seconden. Bij het pakket met 75 spots beschik je over radio spots met een totale zendtijd van 1500 seconden voor maar liefst  € 22.225,29.

Voor vragen of advies staan wij je graag te woord. Bel ons team op 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl .

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers