Adverteren op vriendin.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op vriendin.nl

Vriendin.nl biedt vrouwen tussen de 20 en 49 jaar een platform voor het delen van emoties en ervaringen aangevuld met dagelijks nieuws en tips op het gebied van beauty, mode, culinair, uitjes, wonen en gezondheid. Bij Vriendin.nl kun je altijd terecht, of je nu op zoek bent naar tips voor een kinderfeestje of iemand een hart onder de riem wil steken. Vriendin wordt gemaakt voor elke vrouw en elke vrouw voelt zich thuis bij Vriendin.

doelgroep van vriendin.nl

20-49 jaar

kosten van adverteren op vriendin.nl

Op vriendin.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vriendin.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers