Adverteren in vriendin.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in vriendin.nl (nieuwsbrief)

Vriendin.nl biedt vrouwen tussen de 20 en 49 jaar een platform voor het delen van emoties en ervaringen aangevuld met dagelijks nieuws en tips op het gebied van beauty, mode, culinair, uitjes, wonen en gezondheid. Kernwaarden: toegankelijk, echt, betrokken, sluit niemand uit, betrouwbaar. Bij Vriendin.nl is de bezoekster altijd welkom, of ze nu op zoek is naar tips voor een kinderfeestje of iemand een hart onder de riem wil steken. Vriendin wordt gemaakt voor elke vrouw en elke vrouw voelt.

doelgroep van vriendin.nl (nieuwsbrief)

Vrouwen tussen de 20 en 45 jaar met een (jong) gezin en interesse in lichaamsverzorging, mode, koken, kids, opvoeden, afslanken, winkelen, creatief bezig zijn, wonen, groen, huisdieren, budget, uitjes (musical, pretparken, bungalowparken, autotochtjes), het huishouden en persoonlijke ontwikkeling.

vriendin.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle en eten en drinken

kosten van adverteren in vriendin.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vriendin.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 457 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 457 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in mode en lifestyle en eten en drinken te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers