Adverteren op vriendin.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op vriendin.nl

Vriendin is hét vrouwenweekblad waar de lezeres herkenning vindt. Een moment voor haar zelf waarin ze lief en leed kan delen met anderen. Persoonlijke verhalen van mede-lezeressen waar ze zich heel betrokken bij voelt, maar ook praktische tips en informatief.

doelgroep van vriendin.nl

Vrouwen tussen de 20 en 45 jaar met een (jong) gezin en interesse in lichaamsverzorging, mode, koken, kids, opvoeden, afslanken, winkelen, creatief bezig zijn, wonen, groen, huisdieren, budget, uitjes (musical, pretparken, bungalowparken, autotochtjes), het huishouden en persoonlijke ontwikkeling.

vriendin.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle en eten en drinken

kosten van adverteren op vriendin.nl

Op vriendin.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vriendin.nl te bieden heeft. Wij hebben 12 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers