Adverteren op Vrij Nederland - App?

vanaf € 250,00

Adverteren op Vrij Nederland - App

Vrij Nederland; klassieke journalistiek in een blad dat blijft vernieuwen
Vrij. In de rijke geschiedenis van opinieweekblad Vrij Nederland heeft dat woord een elementaire rol gespeeld. Vrijheid is in 1940, tijdens de bezetting, de aanleiding om het blad illegaal op te zetten. Maar ook als Vrij Nederland na de Tweede Wereldoorlog bovengronds verdergaat, schuwt het politieke stellingname niet. Vanaf de jaren ‘50 maakt de titel school met spraakmakende interviews, scherpzinnige columns en natuurlijk de maandelijkse boekenbijlage. VN’s reputatie als vrijzinnig, intelligent en betrouwbaar opinieblad staat.

doelgroep van Vrij Nederland - App

Levensgenieters, met een brede maatschappelijke oriëntatie en culturele interesse. Hoog opgeleide en welstandige mannen en vrouwen van 35 jaar en ouder. Overwegend werkzaam in het hoger kader.

13-24 jaar: 22%
25-34 jaar: 16%
35-49 jaar: 21%
50 jaar en ouder: 41%

Vrij Nederland - App richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, mode en lifestyle en maatschappij

kosten van adverteren op Vrij Nederland - App

Op Vrij Nederland - App kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Vrij Nederland - App te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers