Adverteren op vrouwblog.nl ?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op vrouwblog.nl

Vrouwblog.nl is een website door en voor vrouwen. De bezoeksters staan midden in het leven en zijn geïnteresseerd in mode, wonen, gezondheid, lifestyle en de maatschappij. Vrouwblog is echt even tijd voor jezelf. Het biedt de bezoekers ontspanning, inspiratie en informatie over onderwerpen die vrouwen interessant vinden. Belangrijke thema’s zijn eten & drinken, familie, lifestyle, mode & beauty en relatie. Daarnaast komen er ook opzienbarende gebeurtenissen en fun artikelen voorbij. De Vrouwblog bezoekster doet graag dingen samen met haar familie of vriendinnen. Ze houdt van mode en uiterlijke verzorging, ook haar huis en interieur zijn belangrijk voor haar. Daarnaast houdt ze van koken, reizen en ontspannen. Vrouwblog is onderdeel van het FEM media netwerk dat bestaat uit 4 blogs gericht op de vrouwelijke doelgroep.

doelgroep van vrouwblog.nl

Vrouw, leeftijd 25 - 45 jaar, middelbaar tot hoog opgeleid.

kosten van adverteren op vrouwblog.nl

Op vrouwblog.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vrouwblog.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers