Adverteren radiopakket Vrouwen - RadioBookers

Alles-in-1 voor

Vrouwen pakket 75 spots

Radiopakket Vrouwen

Het vrouwenpakket van RadioBookers is de ideale manier om de vrouwelijke doelgroep aan te spreken. Via de radio adverteer je met jouw spot op verschillende zenders die gericht zijn op de doelgroep. Het vrouwen pakket bevat een geheel van verschillende zender zoals 100% NL, Sky Radio, Radio 538, NPO 3FM, Sublime FM en Qmusic.

De verdeeltijd van de zenders zijn gebaseerd op een standaard percentage. Ongeveer 10% van de zendtijd zal worden uitbesteed bij 100% NL, 25% bij Sky Radio, 25% bij Radio 538, 15% bij NPO 3 FM, 5 % bij Sublime FM en 20% bij Qmusic.

Kosten adverteren Vrouwen pakket

Wij bieden het Vrouwen Pakket in drie verschillende vormen aan, gebaseerd op de hoeveelheid spots en het aantal seconden zendtijd. Voor 25 spots verdeeld over 500 seconden betaal je € 11.119,14. Voor 50 spots verdeeld over 1000 seconden betaal je slechts € 17.973,15 en voor het gunstigste pakket betaal je voor 75 spots verdeeld over 1500 seconden zendtijd maar € 22.357,61. De kosten komen voort uit  het aantal radiospots (inclusief de productie van een radiospot), het aantal seconden zendtijd en het aantal GRP’s. Door middel van een radiocampagne in dit zenderpakket behaal jij al snel een groot bereik binnen de vrouwelijke doelgroep van Nederland.

Een groot voordeel aan een radio pakket is dat wij je radio script kunnen creëren en optimaliseren.  Tevens kun je je spot kan laten inspreken door één of meerdere professionele voice-overs.

RadioBookers biedt het ultieme platform om vrouwen in Nederland te bereiken. Is jouw doelgroep de vrouwelijke bevolking van Nederland? Adverteer dan nu met het vrouwenpakket op de radio via RadioBookers.nl. Voor meer informatie of vragen over jouw media inzet bel ons op 088-2424422, mail naar klantenservice@radiobookers.nl of maak gebruik van onze chat.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers