Adverteren op vtwonen.nl

vtwonen.nl is de website die hoort bij het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland. vtwonen.nl is een inspiratiebron voor iedereen die bezig is met wonen. De website is onderverdeeld in verschillende pijlers. Wooninspiratie is een database met meer dan 3000 woonfotos uit de laatste drie jaargangen van vtwonen, Instant Styling laat iedere maand 5 supersnelle nieuwe stylingideeen zien en onder 'Zelfmakers' vindt de bezoeker unieke items voor zijn/haar huis om zelf te maken.
'Blog' zorgt ervoor dat de bezoeker iedere dag op de hoogte wordt gehouden van het laatste woonnieuws: de hotste trends, nieuwe talenten, stijlklassiekers en de must-haves van dit moment. Nieuw en direct het meest populair is de pijler Binnenkijken. Niets is immers zo leuk als gluren bij anderen. Bezoekers kunnen de huizen van anderen bekijken en beoordelen en fotos van hun eigen huis uploaden.

doelgroep van vtwonen.nl

vtwonen.nl heeft een jong, modern en actief publiek: mannen en vrouwen die vijf keer zoveel aan wonen uitgeven als gemiddeld. Het zijn levensgenieters, met een brede belangstelling, ondernemend en op de hoogte van trends en culturele ontwikkelingen.

vtwonen.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op vtwonen.nl

Op vtwonen.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vtwonen.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers