Adverteren in VV+ / VVplus.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in VV+ / VVplus.nl (nieuwsbrief)

De VV+-nieuwsbrief verschijnt elf keer per jaar. Hiermee blijven de ruim 1.000 installatieprofessionals die zich hiervoor hebben ingeschreven
op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van gebouw- en klimaattechniek.

doelgroep van VV+ / VVplus.nl (nieuwsbrief)

Met VV+ bereikt u hoogopgeleide technici die als directeur, manager of adviseur werkzaam zijn bij projecten op het gebied van gebouw- en/of klimaattechniek in de woningbouw en utiliteitsbouw. De disciplines waarmee deze bedrijven zich bezighouden zijn onder andere
duurzame energie, luchtbehandeling en -distributie, warmtetechniek, ventilatie, koude-opwekking, BIM, sanitaire technieken, ICT, elektro- en besturingstechniek.

kosten van adverteren in VV+ / VVplus.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die VV+ / VVplus.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

De nieuwsbrief verschijnt enkele dagen voor het magazine VV+. De thema’s van de nieuwsbrief
en het magazine zijn hetzelfde.
Combinatie advertorial + skyscraper op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers